Oddaja povpraševanja

Hitri pregled naših 3 kompletov

Kompleti za evidenco delovnega časa so namenjeni predvsem malim in srednjim podjetjem, ki želijo s čim nižjimi stroški vzpostaviti učinkovito evidenco delovnega časa. Naj naštejemo le nekaj lastnosti programske opreme:

  • Codeks TA Kit aplikacija je izredno enostavna in prijazna za uporabo.
  • Uporabniki do programa dostopajo preko brskalnika (Internet Explorer, Firefox, Chrome).
  • Vnešeni so že osnovni urniki, zato mora nov uporabnik ob namestitvi le vnesti imena zaposlenih ter njihove kartice in že lahko pričnejo z evidentiranjem delovnega časa.
  • Aplikacija omogoča kreiranje tako fiksnih kot gibljivih urnikov dela ter evidenco delovnega časa na različnih lokacijah in prehajanje zaposlenih med lokacijami.
  • Zaposleni, ki imajo dovoljen uporabniški dostop, lahko preko brskalnika na svojem računalniku pregledujejo svoje zapise v registraciji časa.
  • Možna nadgradnja s pristopno kontrolo, s katero lahko posameznikom ali skupinam ljudi dovolimo ali onemogočimo dostop do določenih objektov.

Kaj komplet vsebuje?

Komplet za evidenco delovnega časa je sestavljen iz strojne in programske opreme ter tako vsebuje vse potrebno za učinkovito vzpostavitev evidence delovnega časa v vašem podjetju.

Komplet za evidenco delovnega časa sestavljajo:

  • registrator za evidenco delovnega časa
  • napajalnik s komunikacijskim pretvornikom
  • 10 brezkontaktnih kartic
  • aplikacija za evidenco delovnega časa Codeks TA Kit

 

Registrator za evidenco delovnega časa

Ponujeni kompleti se torej razlikujejo po vključenih registratorjih delovnega časa. Primeren registrator izberite glede na potrebe v vašem podjetju.

 

Regis

Komplet Kit TA-RC-B vsebuje registrator delovnega časa

Regis R-1-Kit

Komplet za evidenco delovnega časa TA-RC je najcenejši komplet za evidenco delovnega časa v našem proizvodnem programu. Registrator Regis R-1-Kit je zaradi svojega robustnega ohišja in kompaktnih dimenzij namenjen uporabi v zahtevnejših okoljih (prah, vlaga).

Tehnične lastnosti:
- osvetljen OLED prikazovalnik
- fizična tipkovnica z osvetljenimi tipkami
- RS-485 komunikacija
- zmogljiv interni spomin (do 30.000 uporabnikov in 100.000 dogodkov)
- ura in spomin sta podprta s kondenzatorsko baterijo, ki zadostuje za hranitev podatkov do 10 ur
- primeren za zunanjo namestitev
- vgrajen protivlomni alarm

HC

Komplet Kit TA-HC-B vsebuje registrator delovnega časa

Regis H-1-Kit

Komplet za evidenco delovnega časa TA-HC odlikuje optimalno razmerje med ceno in funkcionalnostjo. Posebnost je registrator s 4,3” kapacitivnim zaslonom na dotik, ki je namenjen uporabi v pisarniških okoljih, trgovinah itd.

Tehnične lastnosti:
- osvetljen 4,3” LCD rezistivni zaslon na dotik
- tipkovnica na dotik za izbiro registracije posebnih dogodkov
- RS-485 in TCP/IP komunikacija
- zmogljiv interni spomin (do 30.000 uporabnikov in 100.000 dogodkov)
- ura in spomin sta podprta s kondenzatorsko baterijo, ki zadostuje za hranitev podatkov do 10 ur
- primeren za notranjo namestitev
- vgrajen protivlomni alarm

TC

Komplet Kit TA-TC-B vsebuje registrator delovnega časa

Regis T-1-Kit

Komplet za evidenco delovnega časa TA-TC je namenjen zahtevnejšim uporabnikom, ki iščejo registrator z večjim zaslonom na dotik. Registrator Regis T-1-Kit odlikuje dovršen dizajn in večji 7” kapacitivni zaslon na dotik, zato je idealen za uporabo v večjih pisarniških okoljih in poslovnih stavbah.

Tehnične lastnosti:
- osvetljen 7” LCD kapacitivni zaslon na dotik
- tipkovnica na dotik za izbiro registracije posebnih dogodkov
- RS-485 in TCP/IP komunikacija
- zmogljiv interni spomin (do 30.000 uporabnikov in 100.000 dogodkov)
- ura in spomin sta podprta s kondenzatorsko baterijo, ki zadostuje za hranitev podatkov do 10 ur
- primeren za notranjo namestitev
- vgrajen protivlomni alarm

Napajalnik s komunikacijskim pretvornikom Spider W5-B

Spider

Spider W5-B je komunikacijski pretvornik in napajalnik, ki skrbi za napajanje registratorja za evidenco delovnega časa. Kot komunikacijski pretvornik skrbi, da se zabeleženi podatki iz registratorja prenašajo na strežnik ali računalnik, kjer teče program za evidenco delovnega časa.

 

Brezkontaktne kartice

kartice

V kompletu za evidenco delovnega časaje že priloženih 10 brezkontaktnih kartic, dodatne kartice pa dokupite glede na potrebe vašega podjetja.

 

Aplikacija Codeks TA Kit

Urejevalnik urnikov

Codeks TA Kit aplikacija skrbniku programa omogoča vpisovanje kartic, vnos podatkov o zaposlenih, kreiranje in popravljanje urnikov, pregledovanje zabeleženih podatkov, ročni vnos dogodkov ali korekcijo zapisov, pripravo izpisov po različnih kriterijih, vnos in spreminjanje časovnih stavkov itd.

 

 

Aplikacija Codeks TA Kit

Aplikacija Codeks TA Kit skrbniku programa omogoča vpisovanje kartic, vnos podatkov o zaposlenih, kreiranje in popravljanje urnikov, pregledovanje zabeleženih podatkov, ročni vnos dogodkov ali korekcijo zapisov, pripravo izpisov po različnih kriterijih, vnos in spreminjanje časovnih stavkov itd. Programski opremi so priložena podrobna navodila za uporabno, na voljo pa so tudi kratka navodila za posamezne dele programa, ki jih lahko najdete na našem forumu. V delovnem času vam je na voljo tudi naša prijazna podpora uporabnikom.

  Prednosti in lastnosti CODEKS TA-KIT aplikacije
Beleženje odsotnosti Omogoča beleženje rednega dela, službenih, privatnih in izrednih izhodov, nadur, vseh vrst standardnih odsotnosti (redni in izredni dopust, bolniška odsotnost, odsotnost zaradi darovanja krvi, odsotnost zaradi nege otroka, porodniški dopust,starševski dopust itd.)
Urniki Podpira fiksne in gibljive urnike dela brez zaokroževanja ur.
Izmensko delo Možnost nastavitve tri izmenskega dela.
Malice in prevozi Izračun pripadajočih števil nadomestil za malico in prevozov na delo.
Več lokacij Podpira zajem podatkov iz več točk oz. lokacij za evidentiranje delovnega časa (npr. več vhodov v podjetje ali več poslovnih enot).
Prazniki Dela prosti dnevi zaradi državnih praznikov so že vneseni.
Popravki Za vnos manjkajočih (zaposleni npr. pozabi evidentirati prihod na delo ali odhod iz dela, vnos bolniških odsotnosti, dopustov) in popravljanje napačno zabeleženih podatkov skrbi skrbnik (administrator) sistema – vse ročne korekcije podatkov so jasno označene v izpisih poročil.
Pregledovanje Zaposleni, ki jim je dovoljen uporabniški dostop, lahko preko brskalnika pregledujejo lastne zapise iz evidence delovnega časa.
Razširitev Možnost razširitve funkcionalnosti s programskimi moduli za hiter pregled prisotnosti (Codeks Pregled prisotnosi), integracijo IP kamer za preprečevanje zlorab (Codeks IP Kamera) ter najava dopusta (Codeks TA najava dopusta).
Nadgradnja V primeru, da se zahteve naročnika sčasoma povečajo, je možna tudi kasnejša enostavna nadgradnja na program za evidenco delovnega časa in kontrolo pristopa Codeks TA, ki je namenjen uporabnikom z večjimi zahtevami.

 

DODATNO! V tabeli so navedene le nekatere značilnosti aplikacije Codeks TA-Kit. Pogrešate ravno tisto, ki bi rešila vaš problem? V kolikor imate kakšno željo ali vprašanje, nas pokličite. Z veseljem vam bomo odgovorili in našli pravo rešitev za vas!

 

Slike Codeks TA-Kit aplikacije

Glavno okno, kjer so vidni vsi trenutni dogodki

Glavno okno

 

urejevalnik Uporabnikov

Urejevalnik uporabnikov

 

urejevalnik Urnikov

Urejevalnik urnikov

 

urejevalnik Registracije časa

Urejevalnik registracije časa

 

Namestitev

Kupci kompleta za registracijo delovnega časa lahko strojno in programsko opremo namestijo sami, če želijo, pa lahko to po konkurenčnih cenah opravijo naši montažerji oz. izberejo enega izmed naših partnerjev po Sloveniji.

Zagon in montažo kompleta smo poimenovali kar Startup Kit. Kupcem, ki se odločijo za montažo z našimi montažerji, v prvih dvanajstih mesecih pripada 4-urna brezplačna pomoč pri delu s programom (z oddaljenim dostopom, program Team Viewer).

Startup Kit vključuje zagon sistema, nastavitev urnikov in poučitev vaših administratorjev, kako upravljati s programom.

Prav tako so v Startup Kit že vključeni stroški enkratnega prihoda našega osebja na lokacijo naročnika.

Največjo prednost podjetja Jantar predstavljajo poprodajne usluge, ki jih uporabnikom zagotavlja naša podpora uporabnikom. Le-ta ne skrbi samo za nemoteno delovanje strojne in programske opreme, temveč tudi za pomoč skrbnikom, ki dejansko delajo s to opremo, urejajo in popravljajo podatke, zajete z registracijo delovnega časa.

Zahtevnejše stranke, ki se želijo izogniti vsakršnim presenečenjem, lahko sklenejo z nami trajno pogodbo za vzdrževanje programske aplikacije in pomoč pri delu z njo.

Kode kompletov

Izberite komplet, ki najbolje ustreza potrebam vašega podjetja:

 

Rex

Koda Izdelek
KIT TA-RC-B Komplet za evidenco delovnega časa z registratorjem Regis R-1-Kit, za do 40 zaposlenih
KIT TA-RC-B-EXP Razširjen komplet za evidenco delovnega časa z registratorjem Regis R-1-Kit, za do 100 zaposlenih
KIT TA-R3-B Dodatno registracijsko mesto za evidenco delovnega časa (dodatni registrator delovnega časa + napajalnik z vgrajenim s komunikacijskim pretvornikom)

 

 

HC

Koda Izdelek
KIT TA-HC-B Komplet za evidenco delovnega časa z registratorjem Regis H-1-Kit, za do 40 zaposlenih
KIT TA-HC-B-EXP Razširjen komplet za evidenco delovnega časa z registratorjem Regis H-1-Kit, za do 100 zaposlenih
KIT TA-H3-B Dodatno registracijsko mesto za evidenco delovnega časa (dodatni registrator delovnega časa z manjšim zaslonom na dotik + napajalnik z vgrajenim s komunikacijskim pretvornikom)

 

 

TC

Koda Izdelek
KIT TA-TC-B Komplet za evidenco delovnega časa z registratorjem Regis T-1-Kit, za do 40 zaposlenih
KIT TA-TC-B-EXP Razširjen komplet za evidenco delovnega časa z registratorjem Regis T-1-Kit, za do 100 zaposlenih
KIT TA-T3-B Dodatno registracijsko mesto za evidenco delovnega časa (dodatni registrator delovnega časa z večjim zaslonom na dotik + napajalnik z vgrajenim s komunikacijskim pretvornikom)