Aplikacija Codeks TA-KIT

 

Aplikacija Codeks TA Kit skrbniku programa omogoča vpisovanje kartic, vnos podatkov o zaposlenih, kreiranje in popravljanje urnikov, pregledovanje zabeleženih podatkov, ročni vnos dogodkov ali korekcijo zapisov, pripravo izpisov po različnih kriterijih, vnos in spreminjanje časovnih stavkov itd. Programski opremi so priložena podrobna navodila za uporabno, na voljo pa so tudi kratka navodila za posamezne dele programa, ki jih lahko najdete na našem forumu. V delovnem času vam je na voljo tudi naša prijazna podpora uporabnikom.

  Prednosti in lastnosti CODEKS TA-KIT aplikacije
Beleženje odsotnosti Omogoča beleženje rednega dela, službenih, privatnih in izrednih izhodov, nadur, vseh vrst standardnih odsotnosti (redni in izredni dopust, bolniška odsotnost, odsotnost zaradi darovanja krvi, odsotnost zaradi nege otroka, porodniški dopust,starševski dopust itd.)
Urniki Podpira fiksne in gibljive urnike dela brez zaokroževanja ur.
Malice in prevozi Izračun pripadajočih števil nadomestil za malico in prevozov na delo.
Več lokacij Podpira zajem podatkov iz več točk oz. lokacij za evidentiranje delovnega časa (npr. več vhodov v podjetje ali več poslovnih enot).
Prazniki Dela prosti dnevi zaradi državnih praznikov so že vneseni.
Popravki Za vnos manjkajočih (zaposleni npr. pozabi evidentirati prihod na delo ali odhod iz dela, vnos bolniških odsotnosti, dopustov) in popravljanje napačno zabeleženih podatkov skrbi skrbnik (administrator) sistema – vse ročne korekcije podatkov so jasno označene v izpisih poročil.
Pregledovanje Zaposleni, ki jim je dovoljen uporabni┼íki dostop, lahko preko brskalnika pregledujejo lastne zapise iz evidence delovnega časa.
Razširitev Možnost razširitve funkcionalnosti s programskimi moduli za hiter pregled prisotnosti (Codeks Pregled prisotnosi), integracijo IP kamer za preprečevanje zlorab (Codeks IP Kamera) ter najava dopusta (Codeks TA najava dopusta).
Nadgradnja V primeru, da se zahteve naročnika sčasoma povečajo, je možna tudi kasnejša enostavna nadgradnja na program za evidenco delovnega časa in kontrolo pristopa Codeks TA, ki je namenjen uporabnikom z večjimi zahtevami.

 

DODATNO! V tabeli so navedene le nekatere značilnosti aplikacije Codeks TA-Kit. Pogrešate ravno tisto, ki bi rešila vaš problem? V kolikor imate kakšno željo ali vprašanje, nas pokličite. Z veseljem vam bomo odgovorili in našli pravo rešitev za vas!

 

Slike Codeks TA-Kit aplikacije

Glavno okno, kjer so vidni vsi trenutni dogodki

Glavno okno

 

urejevalnik Uporabnikov

Urejevalnik uporabnikov

 

urejevalnik Urnikov

Urejevalnik urnikov

 

urejevalnik Registracije časa

Urejevalnik registracije časa